Web Analytics Made Easy - Statcounter

حضور استادان و مدیران شیفته علم و دانش و دانشجویان علاقه‌مند و تشنه علم، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌‌شمال را بر آن داشت تا در نگرش کلان مدیریتی، بسترهای لازم برای راه‌اندازی سایت دانشگاهی و تجمیع دانشکده‌های مختلف را فراهم کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، این موفقیت‌ها در سال 1379 نمود بیشتری به خود گرفت و زمین 24 هکتاری حکیمیه تهرانپارس خریداری و 21 هکتار آن در سال 1381 به تملک این دانشگاه درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واحد تهران‌شمال با داشتن 20 ساختمان اداری و آموزشی در نواحی شمال شهر تهران از جمله در خیابان دربند، خیابان شریعتی(ظفر)، خیابان ولیعصر(عج) (محمودیه)، بلوار آفریقا، شهرک غرب، خیابان دولت(زمرد) و خیابان پاسداران(مکران جنوبی)، رتبه خود را به «واحد جامع» رساند.

با تصمیم تجمیع ساختمان‌ها و دانشکده‌های مختلف این واحد دانشگاهی، فرآیند تجمیع با اجرای برخی اقدامات آغاز شد. احداث مجموعه ورزشی، نخستین پروژه مجتمع دانشگاهی واحد تهران شمال بود. ساخت و ساز این مجموعه سال 1387 آغاز و سوم خرداد 1389 افتتاح در مساحت سه هزار و 600 متر مربع افتتاح شد و با هدف ارائه خدمات ورزشی به دانشجویان و به عنوان نخستین گام در راستای طرح تجمیع مورد استفاده قرار گرفت.

این مجموعه دارای سالن چندمنظوره هندبال، فوتسال، بسکتبال، والیبال، سالن کشتی، سالن رزمی، سالن شطرنج، سالن بدن‌سازی و مجهر به جایگاه تماشاچیان به تعداد 800 صندلی، جایگاه ویژه VIP، اسکوربرد، پوشش دیوار و سقف از جنس ساتل، کف‌پوش هلسینکی(هارو)، حلقه بسکتبال هیدرولیکی، سیستم‌های اطفای حریق، صوتی و برق اضطراری، سیستم تهویه گرمایشی و سرمایشی( پکیج و اسپیلت)، پارکینگ اختصاصی استادان و دانشجویان و امکانات اورژانس و بهداری است.

گام بعدی تجهیز و آماده‌سازی محل جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌شمال، احداث نخستین ساختمان آموزشی این واحد دانشگاهی بود.

عملیات ساخت این ساختمان به عنوان دومین پروژه عمرانی در سایت حکیمیه پس از مجموعه ورزشی، خرداد سال 1387 آغاز و شهریور سال 1389 به پایان رسید. این ساختمان در هفت طبقه و مساحتی بالغ بر 17 هزار متر مربع شامل امکاناتی مانند: 61 کلاس درس مجهز به امکانات سمعی و بصری به تفکیک 15 کلاس 70 نفره، 32 کلاس 40 نفره، سه کلاس 55 نفره، هشت کلاس 20 نفره، سه کلاس 30 نفره، دارای 48 باب اتاق استادان تیپ یک، 15 اتاق استادان تیپ دو، سالن امتحانات، سالن مطالعه، مخزن کتاب، سالن اینترنت، اتاق سمینار، اتاق سرور، واحد تکثیر، سلف‌سرویس مجزای استادان، دانشجویان و کارکنان، بوفه و نمازخانه، انبار، پله‌های اضطراری، سیستم اطفای حریق، برق اضطراری و ... است.

با بهره‌برداری از این ساختمان دانشکده‌های علوم انسانی و مدیریت به سایت حکیمیه منتقل و دومین گام طرح تجمیع واحد تهران‌شمال در سایت 21 هکتاری حکیمیه از شهریور 1389 کلید خورد.

عملیات ساخت دومین ساختمان آموزشی سایت حکیمیه این دانشکده نیز از شهریور 1387 آغاز و دی 1390 به پایان رسید. این ساختمان که سومین پروژه ساخته شده پس از مجموعه ورزشی با زیر بنای سه هزار و 600 متر مربع و نخستین ساختمان آموزشی با زیربنایی حدود 17 هزار متر مربع در سایت واحد تهران شمال محسوب می‌شد در هفت طبقه و فضایی بالغ بر 17 هزار متر مربع دارای امکانات فراوانی بود.

44 باب کلاس درس مجهز به امکانات سمعی و بصری، 38 کلاس 40 نفره، سه کلاس 30 نفره، سه کلاس 20 نفره، 15 باب اتاق استادان و مدیران گروه، 32 فضای اداری، سه باب لابراتوار زبان و کتابداری، سالن سمینار، سالن اینترنت، کتابخانه و مخزن، سالن آمفی‌تئاتر، بایگانی امتحانات، بایگانی آموزش، نمازخانه، سلف‌سرویس مجزای استادان، دانشجویان و کارکنان بوفه، واحد تکثیر و زیراکس، انبار و زیرزمین و 18 هزار متر مربع پارکینگ اختصاصی از جمله امکانات و فضاهای این ساختمان است.

بهره‌برداری از سومین فضای عمرانی واحد تهران‌شمال در دی 1390 موجب آن شد در راستای طرح تجمیع این واحد دانشگاهی، دانشکده‌های فنی و مهندسی و زبان‌های خارجی به حکیمیه منتقل و سومین گام طرح تجمیع واحد تهران‌شمال در سایت 21 هکتاری حکیمیه از این تاریخ آغاز شد.

گام چهارم طرح تجمیع واحد تهران‌شمال، سال 1394 با انتقال حوزه ریاست و حوزه‌های ستادی به سایت حکیمیه با هدف تمرکز بخش‌های اداری در کنار حوزه‌های آموزشی آغاز شد.

با افتتاح آزمایشگاه ملی این دانشگاه با داشتن 24 هزار متر مربع در هفت طبقه، دارای 16 کلاس، 23 باب اتاق اداری و 140 آزمایشگاه و نیز ساختمان دانشکده فنی و مهندسی با 22 هزار و 500 متر مربع در 6 بلوک مجزای پنج طبقه دارای 60 کلاس درس، 122 باب اتاق اداری در 11 مهر سال 1395 و انتقال دانشکده‌های برق و کامپیوتر، فنی و مهندسی و شیمی به فضاهای جدید، گام‌های پنجم و ششم طرح تجمیع برداشته شد.

آنچه در دستور کار این واحد دانشگاهی برای پایان طرح تجمیع قرار دارد، انتقال دانشکده‌های علوم و فنون دریایی، الهیات و معارف اسلامی، علوم زیستی و علوم پایه است تا شاهد تمرکز 10 دانشکده تابعه این واحد در سایت بزرگ حکیمیه باشیم.

انتهای پیام/4062/4065/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد

پژمان فاضلی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از راه‌اندازی ۶ دانشکده موضوعی جدید جامعه و حکمرانی، هنر و رسانه و فرهنگ، تاریخ و تمدن، هوش مصنوعی، کوانتوم، و هنر و رسانه، در این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ با راه‌اندازی این دانشکده‌ها تصویب رشته‌های جدید در مقاطع مختلف تحصیلی به‌صورت بین‌رشته‌ای و مهارت محور را در دستور کار قرار خواهد گرفت که با توجه به تأمین زیرساخت به‌زودی به رشته محل‌های واحد شهرکرد اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه از مهر سال جاری، دانشکدگان موضوعی در حوزه علوم انسانی، علوم مهندسی، کشاورزی و علوم پایه، به لیست دانشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزوده می‌شود، اضافه کرد: با راه‌اندازی این دانشکدگان، رشته‌های جدیدی متناسب با نیاز منطقه و استان به این واحد دانشگاهی افزوده خواهد شد که در نهایت شاهد جذب بیشتر دانشجو خواهیم بود. اکنون نزدیک به ۱۰ هزار دانشجو در پنج دانشکده مصوب در واحد شهرکرد مشغول به تحصیل هستند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد ادامه داد: این واحد دانشگاهی بین لیست دانشگاه‌های سراسر کشور، همواره بین پنج دانشگاه برتر ازنظر پذیرش و جذب دانشجو، کیفیت فراغت از تحصیل، برنامه‌ریزی تحصیلی و ارتقای رتبه هیئت علمی بوده و مسیر رشد و تعالی خود را به خوبی طی می‌کند.

فاضلی، سیاست کلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در حوزه آموزش را کیفیت‌بخشی به نظام آموزش دانست و گفت: اکنون هدف حوزه معاونت آموزشی، ارتقای کیفیت نظام آموزش با سیاست توسعه و افزایش اعضای هیئت علمی توانمند و نخبه کشوری برای ارتقای سطح علمی دانشگاه است.

وی توضیح داد: با تأمین زیرساخت‌های آموزشی تا سال ۱۴۰۴ پنج رشته جدید دکتری عمومی پزشکی، کارشناسی ارشد بهداشت مواد غذایی، کارشناسی ارشد پرستاری و سلامت جامعه، کارشناسی تکنولوژی اتاق عمل و کارشناسی بهداشت مواد غذایی و بهداشت مدارس در حوزه علوم پزشکی به تصویب خواهد رسید. مهرماه امسال در دو رشته جدید کارشناسی بهداشت و ایمنی مواد غذایی و بهداشت مدارس، پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
  • همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران آغاز شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • سرپرست دانشگاه آزاد مهدیشهر معرفی شد
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد