Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، این تفاهم نامه روز چهارشنبه 28 آذرماه، در حضور کارشناسان و مشاوران وزارت دادگستری و اعضای هیات رئیسه و اساتید کارگروه حقوق واحد تهران شمال، به امضای دکتر محمود عباسی، معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری و دکتر حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر خالدی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال به عنوان مسئول برنامه علمی پدافند غیرعامل با استفاده از فضای علمی موجود و سرمایه‌های عظیم دانشگاهی، رویکردی جامع در جهت تقویت بنیان علمی و تحقیقاتی کشور تدوین کرده است و در نظر دارد به منظور حل مسائل و چالش‌های کشور، همکاری گسترده و عمیقی را با سایر سازمان ها و دستگاه ها داشته باشد، گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه باید به مسائل پدافند غیرعامل با نگاه علمی توجه شود و ریشه های آن را پیدا کرد و این امر مستلزم کار علمی و تحقیق است که باید در دانشگاه انجام شود؛ در واحد تهران شمال مسائل و موضوعات مهم پدافند غیرعامل احصاء می شود و بر مبنای آنها و بر اساس رشته ها و تخصص هایی که در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری این واحد دانشگاهی وجود دارد، پژوهش‌ها و تحقیقات هدفمند و گسترده ای انجام می گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، در ادامه عنوان کرد: با توجه به این ظرفیت بالای پژوهشی و تحقیقاتی که در دانشگاه وجود دارد ان شاءالله بتوانیم به دستاوردهایی برسیم که عزیزان ما در حوزه سیاستگذاری، در حوزه تصمیم گیری، در حوزه قانونگذاری و در حوزه اجرا بتوانند از آن استفاده کنند و کشور را مقتدرانه پیش ببرند.

در ادامه این مراسم دکتر محمود عباسی، معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری، با ذکر این نکته که یکی از خلاء های جدی و چالش‌های بزرگ کشور این است که دانشگاه ما با صنعت عجین نشده است، علم و اجرا با هم فاصله دارند و ما بستر مناسبی را برای تحقق و درهم‌تنیدگی این دو ایجاد نکرده ایم گفت: حضور فعال در عرصه های داخلی و بین المللی یکی از چالش های جدی ماست که متاسفانه تا پیش از این آن را جدی نگرفته ایم.

دکتر عباسی با بیان اینکه تفاهم نامه امروز گامی اساسی برای رفع این چالش ها و خلاءهاست، گفت: ما باید در این زمینه همگام با پیشرفت علوم و با جریان سیال علم در بستر بین الملل حرکت کنیم، لذا باید زمینه های مناسب را برای این که اندیشمندان و اساتید و دانشجویان ما بتوانند در این راه حرکت کنند و مجریان و سیاستگذاران کشور را از دستاوردهای علمی و تحقیقاتی خود بهره مند کنند، فراهم کنیم.

در ادامه این مراسم، اعضای کارگروه حقوق، روابط بین الملل و علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و کارشناسان و مشاوران وزارت دادگستری به ذکر دغدغه ها و پیشنهادها و چالش های موجود در حوزه حقوق و روابط بین الملل پرداختند.

در پایان این مراسم دکتر خالدی، از تلاش برای ایجاد اتاق رسانه ملی در واحد تهران شمال خبر داد و گفت: ما درصدد هستیم که در این واحد اتاقی به عنوان اتاق رسانه ملی ایجاد کنیم تا اندیشمندان، استادان و متخصصین ما بتوانند با همکاری صدا و سیما گفتمان نخبگان علمی را در سطح کشور نهادینه کنند.

297 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سیدمفید حسینی کوهساری مسئول مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه کشور و مدیرعامل خبرگزاری حوزه در مراسم تکریم و معارفه رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در نظام جمهوری اسلامی و عرصه بین‌الملل هستند.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های خوبی در تفاهم‌نامه فاخر حوزه و دانشگاه آزاد دیده شده است، افزود: دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه به منظور عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه ایجاد شده است؛ بنابراین معتقدیم فضای گفتمانی بسیار ارزشمندی در حوزه و دانشگاه آزاد مهیا شده است.

مسئول مرکز ارتباطات و بین‌الملل حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حضور دکتر طهرانچی به‌عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی را می‌توان نقطه عطف همکاری‌های حوزه و دانشگاه آزاد برشمرد، افزود: ظرفیت‌های مشترک بسیار خوبی در حوزه‌های علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که با یک طرح کلان و آمایش ملی می‌توان فعالیت‌های عملیاتی ارزشمندی انجام داد.

کوهساری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی را ظرفیت نظام جمهوری اسلامی می‌دانیم از فعالیت ۴۰ هزار مبلّغ دینی در سطح حوزه‌های علمیه کشور خبر داد.

به گزارش آنا؛ در این مراسم در حکمی از سوی آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه و دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با حفظ سمت به‌عنوان رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و دانشگاه آزاد اسلامی معرفی و از تلاش‌های حجت‌الاسلام احمد مرادخانی با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • امضای تفاهم نامه همکاری اداره کل ورزش و جوانان با اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است