Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با حضور فرزاد جهان بین، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و مدیران این حوزه معاونت، مدیرکل فرهنگی استان تهران، رئیس، معاونان، مسئولین و مدیران حوزه معاونت فرهنگی واحد تهران شمال، برگزار شد.

در این جلسه فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، با ذکر این نکته که بودجه فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، یک درصد کل بودجه آن است به نحوه تخصیص این بودجه پرداخت و گفت: با اعتقادی که ما به کار در سطح واحدها داریم، بودجه ستاد را از 33 درصد به 20 درصد کاهش داده و سهم واحدها را از 40 به 60 درصد و سهم استان ها را از 17 به 20 درصد افزایش دادیم تا تشکل های دانشگاه را در سطح واحدها پویا و رشید کنیم و در همین راستا ما انتخاب و انتصاب مدیران فرهنگی واحدها را به خود واحدها واگذار کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه همه چیز بر فرهنگ مؤثر است اما بعضی عوامل اثرگذارتر هستند، گفت: طبق نظریات و فرمایشات مقام معظم رهبری مهمترین عوامل اثرگذار بر حوزه فرهنگی دانشگاه عبارتند از: سلوک مدیران، استادان، تشکل ها و کانون ها، خانواده، فضای مجازی و رسانه.

جهان‌بین با بیان این موضوع که معاون فرهنگی موفق، معاونی است که بیشترین تعامل را با استادان داشته باشد و از طریق استادان، موضوعات فرهنگی را به دانشجویان انتقال دهد، گفت: بنابراین تاکید داریم که اگر ما استادان را در خصوص مسائل فرهنگی به روز کنیم و از طریق آنان دانشجویان را به روزتر کنیم؛ اهمیت آن از برگزاری همایش ها و سمینارهای فرهنگی بیشتر است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تشریح این نکته که ما باید به جای مدیریت فرهنگی، مدیریت فرهنگ داشته باشیم و مدیریت فرهنگ به معنی مدیریت تمام عوامل موثر بر فرهنگ در تمام حوزه های علمی، پژوهشی و دانشجویی است، گفت: به همین دلیل معتقدیم که شورای فرهنگی واحدها شورای فکر و شورای طراحی است که باید بر تمام حوزه های دانشگاهی تاثرگذار باشد.

جهان‌بین ابتکارات و اقدامات واحد تهران شمال را قابل الگوبرداری و تسری به سایر واحدها و منشاء اثر دانست.

وی از راه اندازی سامانه درگاه فرهنگی دانشجویی برای ثبت و ارزیابی عملکرد واحدها خبر داد و گفت: ما در پایان هر سال با توجه به شاخصه های مشخص شده، برای هر واحد کارنامه دانشجویی فرهنگی صادر خواهیم کرد که این شاخصه ها عبارتند از اینکه استادان چه میزان در کارهای فرهنگی دخیل بوده اند؟ خانواده ها چه میزان مخاطب این فعالیت ها بوده اند؟ تشکل ها چقدر فعالیت فرهنگی داشته اند؟ و اینکه رسانه و فضای مجازی چقدر در خدمت فرهنگ بوده است؟

در ادامه این جلسه حمیدرضا خالدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، با ذکر این نکته که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دارای بیش از 37 هزار دانشجوست که تعداد 33 هزار نفر از آنان دانشجوی فعال هستند، گفت: با توجه به جمعیت 3 میلیون و 300 هزار نفری دانشجویان کل کشور، ما در واحد تهران شمال میزبان یک درصد از دانشجویان کل کشور هستیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با بیان این مطلب که دانشگاه موفق دانشگاهی است که تمام اجزای آن در شکل مناسب و بصورت متناسب رشد کنند، گفت: اگر یک دانشگاه در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی، پژوهشی، اخلاقی، مدیریتی و تربیتی شاخص باشد؛ این دانشگاه یک دانشگاه انقلابی و تراز خواهد بود.

وی ادامه داد: ما معتقدیم اصل فعالیت دانشگاه در داخل کلاس و توسط استادان انجام می شود که خوشبختانه در این دانشگاه اساتیدی داریم که در بعضی مسائل علمی کشور جزو نخبگان تراز اول کشور هستند و الان در حوزه تولید بعضی از مسائل فنی و نظری در مجامع علمی حرف دارند و الحمدلله این واحد توأم با این ظرفیت علمی در بحث فرهنگی هم با هماهنگی و یکپارچگی تمام ارکان فرهنگی آن، دغدغه کار فرهنگی داشته و در این زمینه کارها و خدمات ارزشمندی داشته است.

خالدی با اشاره به این فرموده مقام معظم رهبری که من جانم را برای فرهنگ می دهم،گفت: ما فرهنگ را محور و فضای غالب دانشگاه در حوزه های پژوهش، مدیریت، امور علمی، جذب اساتید، مدیریت کلاس و همه مسائل دانسته و اذعان داریم که موضوع فرهنگ بر همه کارها و برنامه های ما در اداره این واحد دانشگاهی سیطره دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال با بیان اینکه ما مرهون و مدیون خون صدها هزار شهید هستیم و هر لحظه باید آنان را ناظر و شاهد بر عملکرد خود بدانیم، گفت: باور داریم اصلی ترین وظیفه ما امروز تبیین گام دوم انقلاب است و معتقدم ریشه تمام این مشکلات امروزی عدم توجه دقیق، همه جانبه و اجرائی کردن فرمایشات مقام معظم رهبری است، در کشور هر نهادی که به حضرت آقا بیشتر چشم دوخته، موفق تر، کارآمدتر و سرافراز تر می باشد و شخصاً معتقدم اگر آنگونه رفتار کردیم که خاری در چشم دشمنان انقلاب و نظام باشیم یعنی کار خود را به درستی انجام داده‌ایم.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام قوامی رئیس دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد تهران شمال، با برشمردن خصوصیات کارفرهنگی گفت: برای انجام کارفرهنگی اثرگذار باید وقت صرف کرده و زمینه را فراهم نموده و اذهان را جلب کنیم و یقین داریم آن کار فرهنگی که برای خدا باشد بر دل ها می نشیند و اثرگذار خواهد بود.

وی اعتقاد به کار فرهنگی از جانب مجریان امور فرهنگی را از دیگر شرایط اثرگذار بودن این فعالیت ها ذکر کرد و گفت: علاوه بر این مورد، کار فرهنگی باید محتوایی غنی داشته باشد و اگر این دو مورد اخیر مکمل هم باشند کارهای فرهنگی ما بسیار ثمربخش خواهند بود.

در ادامه این جلسه تعدادی از مسئولین حاضر در این نشست به بیان دیدگاه ها و ارائه پیشنهادهای خود در حوزه های مختلف فعالیت های فرهنگی پرداختند.

انتهای پبام/

358 / 167 دانشگاه آزاد تهران شمال فرزاد جهان بین معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد تهران شمال فرزاد جهان بین معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دانشگاه آزاد اسلامی فرهنگی دانشگاه آزاد فرهنگی دانشجویی مقام معظم رهبری معاون فرهنگی کار فرهنگی جهان بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۹۹۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مراسم بزرگداشت مقام و هفته معلم با حضور سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، هیئت رئیسه دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان با تجلیل از استادان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با محور «زندگی پاک بر بنیاد روانشناسی مثبت‌گرا»  در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این مراسم اظهار کرد: حوزه کار با استادان و معلمان، بهترین حوزه فعالیتی و ارتباطی در جامعه است.

وی با بیان اینکه دوران دانشجویی، به‌ویژه دوره کارشناسی، دورانی ویژه، خاطره‌انگیز و متفاوت از همه سال‌های تحصیل است به دانشجویان توصیه کرد: این دوران فرصتی طلایی برای دانشجویان بوده و باید از تجربه و علم استادان نهایت بهره را ببرند. استادان برای دانشجویان، الگو و نماد هستند. بی‌شک تأثیر کلام، لحن گفتار، پوشش، رفتار و اعمال استادان تا سالیان سال بر روح و روان دانشجویان اثرگذار باقی خواهد ماند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به سلسله نیاز‌های انسان ازنظر آبراهام مازلو (نظریه انگیزشی در علم روانشناسی) اضافه کرد: باید تلاش کرد تا دانشگاه در کنار تدریس علوم و دانش، به معنای واقعی محل تربیت و فرهنگ‌سازی در جامعه باشد تا بتوان خودباوری و خودشکوفایی که مبحث رأس این هرم است را به منصه ظهور رساند.

استاد بدون حضور دانشجو معنایی ندارد

یکی از استادان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر نیز درباره زندگی پاک با استفاده از غزلی از حافظ بر بنیاد روانشناسی مثبت‌گرا با بیان اینکه استاد بدون حضور دانشجو معنایی ندارد،‌ گفت:‌ نزدیک به سه دهه است که بیش از گذشته زندگی انسان با مقوله زندگی پاک آمیخته و در شرایط کنونی جهان و وجود هجمه‌های مختلف و ناپاکی‌های بسیار، برگزیدن راه و رسم پاکی در زندگی و ادامه دادن به آن بسیار سخت شده و باید به فردی که در این سلوک زندگی می‌کند، هزاران آفرین گفت.

عباس عاشوری‌نژاد با بیان اینکه ناپاکی‌های بسیار دور تا دور زندگی‌ها را فراگرفته و هیچ جا از گزند آثار مخرب آن در امان نمانده، عنوان کرد: این نفوذ در امور، حتی به نهاد‌های مقدسی همانند مدرسه و دانشگاه نیز رسوخ پیدا کرده و افرادی را که مسیر صحیح زندگی را برای خود برگزیده‌اند را تحت‌فشار قرار داده است. این عیب روزگار کنونی، یک حسن نیز محسوب می‌شود در این فشارها، زمانی که انسان مرحله‌ای از زندگی خود را با همه فشارها با پاکی به پایان می‌رساند، قطعاً حلاوت و رضایت بیشتری در خود احساس خواهد کرد.

وی با قرائت غزلی از حافظ شیرازی عنوان کرد: «لسان‌الغیب» می‌فرماید:«کمتر از ذره نه‌ای پست مشو مهر بورز / تا به خلوتگه خورشید رسی چرخ‌زنان / بر جهان تکیه مکن ور قدحی می‌داری / شادی زهره‌جبینان خور و نازک‌بدنان / پیر پیمانه‌کش من که روانش خوش باد / گفت پرهیز کن از صحبت پیمان‌شکنان / دامن دوست به دست آر و ز دشمن بگسل / مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان» حافظ در این چهار بیت تأکید می‌کند که انسان می‌تواند زندگی زیبا و پاکی داشته باشد به شرط اینکه از نکاتی که از این غزل برداشت می‌شود، بهره‌مند شود.

چهره ماندگار فرهنگی استان بوشهر اضافه کرد:‌ این ابیات بدین معناست که نخست انسان بزرگ است و حق ندارد کوچک فکر کند و شایسته بوده اهداف بلند و ارزشمند انتخاب کند. همچنان که حرکت ذره به سوی خلوتگه خورشید است، مسیر حرکت انسان باید به سوی نور باشد. چنانکه در نظریه امید «اشنایدر» اصالت هدف به خوبی دیده می‌شود.

عاشوری‌نژاد ادامه داد:‌ دوم اینکه یکی از پیش‌فرض‌های روانشناسی مثبت‌گرا این بوده که انسان باید بپذیرد که هیچ چیزی پایدار نیست. حافظ هم می‌گوید: انسان نباید بر جهان گذرا تکیه کند، همه چیز فانی است به جز ذات پروردگار، بنابراین انسان نباید عزت‌نفس و آبروی خود را فدای آرزو‌های خام و ناپخته کند و شایسته بوده تا اگر چیزی دارد آن را با دیگران شریک شود تا زندگی‌اش به شادمانی بگذرد. سوم اینکه حافظ می‌گوید: از همنشینی با بدعهدان و پیمان‌شکنان بپرهیزد، چون اینان امنیت انسان را بر هم می‌زنند و آبروی آدمی را تهدید می‌کنند.

وی افزود:‌ چهارم اینکه روانشانسی مثبت‌گرا بر اهمیت دوستی در تحقق «شادمانی درونی» و «شادکامی پایدار» تأکید دارد، حافظ هم می‌گوید: دوستان واقعی را بیابد و دایره دوستی‌های اصیل را گسترش دهد و در حفظ رابطه دوستی‌ها بکوشد و دشمنان و انسان‌های شیطان‌صفت دوری کند.

به گزارش آنا،‌ در این مراسم با قدردانی از استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در سال گذشته از استادانی که به مرتبه استادیاری و دانشیاری ارتقا یافته بودند، تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش ملی صنعت فرش ماشینی ایران آغاز شد
  • برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد خرم‌آباد با بیش از ۳۰ واحد تولیدی و صنعتی
  • فلسفه حضور استادان حوزه در دانشگاه، تأثیرگذاری فرهنگی و تربیتی است
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • استادان نقش مهمی در پیشبرد اهداف فرهنگی و اقتصادی کشور دارند 
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود